SERGI SANDÚASergi Sandúa és un realizador pratenc que amb un pressupost mínim i sense experiència prèvia en la realització audiovisual, va guanyar el Gran Premi Roberto Rosellini al Festival Internacional de Cine Pobre de Gibara, Cuba, amb el seu llargmetratge documental Soñar en Nablus (Palestina, 2006).

Al 2007 va realitzar el llargmetratge documental Akulliku, amb la periodista boliviana Giselle García, producció que va ser recentment adquirida per ViveTV de Venezuela. Aquest mateix any va participar en Taller.doc de Canal33 amb
Concierto de Piano per a una Granota, prodüit per Parallel.40.

L'Ajuntament del Prat de Llobregat li va encarregar el 2008 la realització del documental Nosotros-Historia de un hermanamiento, per commemorar el 10é. aniversari del agermanament entre El Prat i la ciutat de Gibara, Cuba.


Tripalium
(2009) és el tercer llargmetratge documental que va gravar Sandúa a La Papelera del Prat, un homenatge a aquesta antiga fàbrica, avui desapareguda.


El curtmetratge documental
La Neta 6.0, gravat al estat de Chiapas, Mèxic, i emés per Canal33, és la seva més recent realització. Actualment, es troba produint un altre documental, Esperanzah!-La Soberanía Alimentaria.

Dintre del projecte
Gallum Gallum, Sergi Sandúa ha intervingut en la coordinació amb els artistes, i fa el documental que recull els processos creatius del projecte.
Soñar en Nablus
TripaliumNosotros-Historia de un hermanamiento
La Neta 6.0Fotografia:
Quinto
(perfil)
Sergi Sandúa (cartells films)


Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici
 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.